Læsk Ginger Kombucha, ØKO

Antal pr. kolli: 24 stk

KØLEVARE!

Ginger Kombucha fra Læsk vinder hjerter på dens friske smag, afbalancerede syre-sødmebalance og stærke kick. Fermenteres på grøn te og tørrede blomster i 7 dage, hvorefter et koldpresset shot ingefærjuice fra danske Gro Juice tilsættes.

Holdbarhed: 12 mnd.
Opbevaring: Max 5ºC

Varenummer (SKU): LEG1 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lidt om Læsk – Fermenterede læskedrikke med mere smag og mindre sukker.

Ligesom med øl, vin og cider, er fermenteringsprocessen én af de vigtigste parametre for smag. I sodavandsbranchen har der imidlertid aldrig været tradition for at fermentere. Det har man lavet om på hos Læsk. Her bruger man alkoholfri fermentering som en aktiv smagsgiver, som samtidig resulterer i produkter med forfriskende syrer og mindre sukker. Deres kombucha er håndbrygget efter traditionelle metoder med nøje udvalgte råvarer, og alt er økologisk. Alle 3 kombucha-varianter har gavnlige, probiotiske bakterier og et lavt sukkerindhold på under 2,5 gram/100 ml.

Læsk er stiftet i 2016 af vennerne Eric og Line, der mødte hinanden i New York, og sidenhen har forenet amerikansk helsetrend med stolte, danske håndværkstraditioner. Udover deres kerneprodukter, består sortimentet af skiftende eksperimenter lavet i samarbejde med andre venner i branchen. Læsk Bryggeriet ligger i To Øl City i Svinninge, og alt kombucha håndbrygges stadig af co-founder Eric.

Yderligere information

Kolli antal

24 stk

Kulsyre

Ja

Lukning

Dåse

Størrelse

25 CL

Pant

A